Omgeving van Bruinisse | Summio Parc Aquadelta (2024)

  • The best quality time
  • Memorabele momenten
  • Ultiem vakantiegevoel

Vragen? Bel ons!

Home Mijn Omgeving Search

Het park Foto's Accommodaties Faciliteiten Praktische informatie Tips in de omgeving Plattegrond Zoek en boek

  1. Home
  2. Vakantieparken
  3. Zeeland
  4. Summio Parc Aquadelta
  5. Tips in de omgeving
  6. ...
  • Verblijf aan het prachtige Grevelingenmeer
  • Geniet van de mooie Zeeuwse natuur
  • De leukste uitstapjes voor jong en oud
  • Bezoek sfeervolle Zeeuwse dorpjes

De prachtige omgeving van Bruinisse biedt voor ieder wat wils! Vanaf Summio Parc Aquadelta zijn er genoeg leuke activiteiten te beleven voor alle leeftijden; fiets en wandel door de mooie natuur, beoefen actieve watersporten op het Grevelingenmeer, beleef de leukste uitstapjes in de omgeving of breng een bezoekje aan sfeervolle Zeeuwse dorpjes en nabijgelegen steden. Wij geven je graag een aantal tips!

Ontdek het vakantiepark

Omgeving van Bruinisse | Summio Parc Aquadelta (3)

Geniet van de mooie Zeeuwse natuur tijdens een fietstocht

Schouwen-Duiveland, het eiland waarop het park zich bevindt, biedt een adembenemende omgeving aan duinlandschappen, zandstranden, dijken, polders en uitgestrekte bossen. Het is een paradijs voor natuurliefhebbers voor heerlijke fiets- en wandeltochten. Ook tref je bijzondere flora en fauna in de omgeving aan. Zo is een bezoekje aan Nationaal Park Oosterschelde een aanrader, waar je unieke volgelsoorten spot. Ook is Krekengebied Ouwerkerk de moeite waard! Bij de fietsverhuur op ons park huur je eenvoudig een (elektrische) fiets of e-chopper om het eiland te verkennen.

Omgeving van Bruinisse | Summio Parc Aquadelta (4)

Beleef de leukste watersportactiviteiten aan het Grevelingenmeer

Direct aan het park vind je het mooie Grevelingenmeer, het grootste zoutwatermeer van West-Europa. Bij zeilschool Aquavitesse in Bruinisse huur je kano, supboard of zeilboot voor een heerlijke dag op het water. Neem broodjes mee en picknick onderweg gezellig op één van de vele eilandjes. Zin in een actief dagje op het water? Dan is Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam Active Lakeside in Ouddorp een absolute aanrader. Op 30 minuten rijden vanaf Summio Parc Aquadelta vind je hier alles wat je nodig hebt voor de leukste watersportactiviteiten. Hier kun je windsurfen, zeilen en nog veel meer watersporten beoefenen. Nog geen ervaring? Geen probleem; je kunt ook les nemen!

Bewonder de leukste dorpjes in Zeeland

Vanaf Summio Parc Aquadelta ben je binnen 3 minuten fietsen in het gezellige centrum van Bruinisse. Dit pittoreske vissersdorpje staat bekend om zijn heerlijke visgerechten en levendige jachthaven. Ook Zierikzee is een sfeervol stadje met een rijke historie, waar je bovendien ook leuk kunt winkelen of een rondvaart kunt boeken om bruinvissen te spotten. Op 30 minuten rijden met de auto van het vakantiepark vind je de populaire badplaats Renesse. Hier geniet je van heerlijk schone, brede zandstranden, gezellige strandtenten en de leukste activiteiten zoals zeehonden spotten.

Boek hier je verblijf in Zeeland

Tip: maak een dagtripje naar Goes of Middelburg

Vanaf Summio Parc Aquadelta kun je ook een bezoekje brengen aan één van de andere Zeeuwse eilanden, waarbij Goes in Zuid-Beveland en Middelburg in Walcheren absoluut de moeite waard zijn!

Omgeving van Bruinisse | Summio Parc Aquadelta (6)
Omgeving van Bruinisse | Summio Parc Aquadelta (7)

Bezoek het Watersnoodmuseum

In de omgeving van het vakantiepark zijn er ook genoeg mogelijkheden voor interessante uitstapjes. Zo is een bezoek aan het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk de moeite waard! Hier leer je meer over de watersnoodramp van 1953. Je kinderen kunnen in het kindvriendelijke jeugdwatersnoodmuseum speurtochten doen en opdrachten uitvoeren. Een indrukwekkend uitstapje voor iedereen!

Klim en klauter bij Klimbos Westerschouwen

Wil je een spannende outdoor activiteit boven de grond beleven? Dan is het Klimbos Westerschouwen in Burgh-Haamstede een aanrader. Met tokkelbanen, touwladders en wiebelbruggen ga je van boom tot boom. Er zijn zes verschillende uitdagende parcoursen in het klimbos voor zowel beginners tot gevorderden. Ga jij de uitdaging aan?

Boek hier je vakantie

Omgeving van Bruinisse | Summio Parc Aquadelta (9)

Maak een citytrip naar een bruisende stad

Ook voor een citytrip zit je goed! Met een ligging op ongeveer een uurtje rijden naar de Belgische grens, is Antwerpen ideaal te combineren tijdens je verblijf op Summio Parc Aquadelta. Culinair genieten, lekker shoppen of één van de vele musea bezoeken? Het kan allemaal! Ook havenstad Rotterdam en het bourgondische Breda vind je op minder dan 1 uur rijden vanaf het vakantiepark.

Nog meer leuke uitstapjes:

  • Ga miljoenen jaren terug in de tijd bij Historyland in Hellevoetsluis
  • Leer alles over de wereldberoemde Deltawerken bij Deltapark Neeltje Jans
  • Spot wilde zeehonden en bruinvissen tijdens een safari op de Oosterschelde
  • Speel in de indoorspeeltuin, beleef in ritje in het pretpark of bewonder Walcheren in het klein bij attractiepark Mini Mundi
  • Ontdek de uitgebreide collectie van de brandbestrijding bij het Brandweermuseum in Hellevoetsluis
  • Breng een bezoekje aan de zeehondenopvang A Seal

Boek hier je verblijf

Omgeving van Bruinisse | Summio Parc Aquadelta (11)

Ontdek de omgeving tijdens je verblijf in Zeeland

Er is van alles te beleven en ontdekken in de omgeving van Summio Parc Aquadelta in Bruinisse. Daarnaast kun je je ook volop vermaken op het park dankzij onze uitgebreide faciliteiten! Bezoek de horecagelegenheden op het vakantiepark, neem een duik in het binnenzwembad, geniet van verse broodjes in je eigen vakantiewoning, ontdek de Virtual Reality Zone en doe mee met ons Fun & Entertainment programma. Summio Parc Aquadelta is dé bestemming voor the best quality time met je partner, familie of gezin. Dit is jouw tijd om samen te genieten!

Boek je verblijf in Zeeland

Omgeving van Bruinisse | Summio Parc Aquadelta (12)

Heb je een vraag?

Neem dan telefonisch contact met ons op, stuur een berichtje via WhatsApp of vul het contactformulier in. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar!

+31 (0)85 013 0500

Neem contact met ons op

Omgeving van Bruinisse | Summio Parc Aquadelta (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Francesca Jacobs Ret

Last Updated:

Views: 6671

Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Francesca Jacobs Ret

Birthday: 1996-12-09

Address: Apt. 141 1406 Mitch Summit, New Teganshire, UT 82655-0699

Phone: +2296092334654

Job: Technology Architect

Hobby: Snowboarding, Scouting, Foreign language learning, Dowsing, Baton twirling, Sculpting, Cabaret

Introduction: My name is Francesca Jacobs Ret, I am a innocent, super, beautiful, charming, lucky, gentle, clever person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.