Mall of The Netherlands: bereikbaarheid, parkeren, openingstijden en regels - indebuurt Den Haag (2024)

Vanaf vandaag, donderdag 18 maart, is ‘ie dan eindelijk open: de grootste overdekte shoppingmall van Nederland: Westfield Mall of The Netherlands. Maar liefst 180 winkels en restaurantjes bij elkaar. Later wordt ook nog een bioscoop en gamehall geopend. Maar hoe kom je bij Mall of The Netherlands, wanneer is het geopend en waar kun je parkeren. Een overzicht:

Wat is Mall of The Netherlands?

Westfield Mall of The Netherlands is een enorm overdekt winkelcentrum in Leidschendam, op de plek waar vroeger Leidsenhage stond. Veel winkels hebben er een ‘flagshipstore’, verder is er een grote foodafdeling en zijn er zaken die je bijna nergens anders vindt zoals een Lego- of Nijntjewinkel. Hier kun je dus flink wat uurtjes winkelen.

Klik of swipe door voor meer informatie over Mall of The Netherlands.

Advertentie wordt geladen…

Hoe kom je bij Mall of The Netherlands?

Over de bereikbaarheid van Westfield Mall of The Netherlands is al veel geschreven. Door de grote hoeveelheid verwachte bezoekers zijn buurtgenoten bang dat de wegen dichtslibben en mensen in de buurt zullen parkeren. Over dat laatste hoef je je geen zorgen te maken, de Mall heeft verschillende parkeergarages en parkeermogelijkheden voor je fiets en hond (huh?). Hierover lees je op de volgende pagina meer.

Lees verder onder de foto.

Allereerst, handig voor de TomTom: Wat is het adres van Westfield Mall of The Netherlands?

Het adres van Mall of The Netherlands is: Liguster 202 in Leidschendam.

Bereikbaarheid MoTN per auto:

Westfield Mall of the Netherlandsligt naast de A4 en is daardoor goed bereikbaar met de auto. Je kunt de borden volgen die leiden naar het winkelcentrum, want deze zijn al keurig aanwezig om je de juiste weg te wijzen.

Met het OV:

Ook met het openbaar vervoer kom je makkelijk bij Mall of The Netherlands. Vanaf Den Haag en Delft zijn directe verbindingen met het OV naar de mall. Met tram 2, 6 en 19 van HTM kun je uitstappen bij halte Leidsenhage.

Voor de trein moet je een flink stuk lopen. NS station Den Haag Mariahoeve is het dichtstbijzijnde station. Hier kun je tram 6 pakken richting Leidschendam. Halte Leidsenhage.

Klik of swipe door voor meer informatie over Mall of The Netherlands.

Advertentie wordt geladen…

Waar kan ik parkeren bij de Westfield Mall?

Auto parkeren

De auto kun je goed kwijt bij WMoTN. Er zijn vijf parkeerlocaties waar je gratis (yes!!!) parkeert. Deze vind je bij: Fletcher hotel, aan de Noordsingel en aan de Burgemeester Banninglaan. De garages staan goed aangegeven, volg gewoon de borden.

Waar stal ik mijn fiets bij de Mall?

Westfield Mall of the Netherlands is goed te bereiken met de fiets. Er zijn fietsenstallingen bij de hoofdentree, bij de ingang van H&M (aan de kant van het ziekenhuis) en in de ingang waar de Jumbo supermarkt zit.

Waar laat je de hond?

Je las het al eerder, er zijn ‘parkeerplekken’ voor de hond. Honden zijn namelijk niet toegestaan in de shoppingmall. Voor de hoofdingang zijn overdekte hondenplekken waar je je viervoeter vast kunt zetten aan een haakje. Er is gelukkig ook plek om wat te eten en drinken achter te laten.

Klik of swipe door voor meer informatie over Mall of The Netherlands.

Advertentie wordt geladen…

Wat zijn de openingstijden van de Mall?

De algemene openingstijden (in tijden van corona) van MotN kun je vinden op onderstaand kaartje:

  • maandag 11:00 tot 18:00 uur
  • dinsdag 09:30 tot 18:00 uur
  • woensdag 09:30 tot 18:00 uur
  • donderdag 09:30 tot 20:00 uur
  • vrijdag 09:30 tot 18:00 uur
  • zaterdag 09:30 tot 18:00 uur
  • zondag 12:00 tot 17:00 uur

Maar let op tijdens het shoppen: niet alle winkels hanteren deze tijden. Sommige zaken openen of sluiten eerder. Zo gaat Albert Heijn doordeweeks al om 7:00 uur open en Jumbo om 8:00 uur.

Lees verder onder de foto.

Ook de foodcourt Fresh! heeft niet de standaard openingstijden, net als bijvoorbeeld de bakker. Voor actuele openingstijden (ook in verband met de regels rond het coronavirus) kun je het beste kijken op de website van Mall of The Netherlands. Hier zie je per winkel (en dat zijn er een hoop) wat de opeingstijden zijn.

Klik of swipe door voor meer informatie over Mall of The Netherlands.

Advertentie wordt geladen…

Wat zijn de regels binnen Mall of The Netherlands?

Op dit moment moeten we ons uiteraard, ook in Mall of The Netherlands, houden aan de geldende coronaregels. We houden afstand en dragen een mondkapje. Maar de Mall zelf heeft ook een paar regels opgesteld.

Lees verder onder de foto.

Er zijn een paar huisregels waar je je aan dient te houden en die spreken eigenlijk voor zichzelf.

Zo mag je in de Mall niet roken (het is namelijk een binnenruimte doordat het overdekt is). Je fiets mag niet mee neer binnen (ook al wil je even snel doorsteken; gewoon om de mall heen fietsen). Ook mag je niet met een winkelwagen door het winkelcentrum heen, die laat je achter bij de supermarkt en daarna moet je gewoon zelf sjouwen. Als laatste mag je hond niet mee de mall in, die laat je thuis of bij de hondenparkeerplaats achter.

En pas op; wat niet vermeld staat bij de ingang is dat er geen foto’s genomen mogen worden binnen de mall. Zo kregen wij meteen twee beveiligers in ons nek toen we mooie plaatjes wilden schieten. Een selfie maken zit er dus niet in.

Klik of swipe door voor meer informatie over Mall of The Netherlands.

Advertentie wordt geladen…

Welke winkels vind ik in MoTN?

  • Al deze winkels vind je in Mall of the Netherlands (bijna 300!)

    Regelmatig publiceren we artikelen over nieuwe winkels in Mall of the Netherlands, het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland. Máár de…

    Mall of The Netherlands: bereikbaarheid, parkeren, openingstijden en regels - indebuurt Den Haag (7)

Klik of swipe door voor meer informatie over Mall of The Netherlands.

Advertentie wordt geladen…

Mall of The Netherlands: bereikbaarheid, parkeren, openingstijden en regels - indebuurt Den Haag (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Twana Towne Ret

Last Updated:

Views: 6623

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Twana Towne Ret

Birthday: 1994-03-19

Address: Apt. 990 97439 Corwin Motorway, Port Eliseoburgh, NM 99144-2618

Phone: +5958753152963

Job: National Specialist

Hobby: Kayaking, Photography, Skydiving, Embroidery, Leather crafting, Orienteering, Cooking

Introduction: My name is Twana Towne Ret, I am a famous, talented, joyous, perfect, powerful, inquisitive, lovely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.