Laserkliniek Beek - Specialist in lasertherapie (2024)

Laserkliniek BeekLaura Brink2022-08-11T14:18:15+00:00

Laserkliniek Beek is gespecialiseerd op het gebied van lasertherapie. Onze specialisten hebben jarenlange laserervaring en werken met de allernieuwste lasertechniek. Wij maken gebruik van de geavanceerde 808nm diodelaser. De laser is geschikt voor elk huidtype, dus wilt u uw lichaamsbeharing, bloedvaatjes of pigmentvlekken weg laten laseren in beek? Dan bent u aan het juiste adres bij laserkliniek Beek.

Laserkliniek Beek - Specialist in lasertherapie (1)

Laser ontharen

Wilt u uw lichaam ontdoen van ongewenste haartjes, dan kunt u deze definitief laten verwijderen. Door de haartjes weg te laten laseren in Beek, verdwijnen deze langdurig. U kunt in onze laserkliniek nabij Beek onder andere terecht voor oksels laseren, gezicht laseren en benen laseren. De laser verwijdert niet alleen de haartjes zelf, maar ook de haarzakjes. Zo krijgen ze geen kans om op korte termijn terug te komen.

De 808nm diodelaser is een revolutionair apparaat op het gebied van laseren. Laserontharing met dit apparaat gebeurt op de meest effectieve manier. Steeds meer gerenommeerde cosmetische bedrijven en organisaties maken gebruik van deze lasertechniek. Welk lichaamsdeel u ook wilt ontharen, het gebeurt op een snelle en effectieve manier met de 808nm diodelaser.

Na een aantal behandelingen ziet u al resultaat. U heeft ongeveer zes tot acht behandelingen nodig, voordat alle haartjes zijn verdwenen. Tussen de behandelingen voor het gelaat zit steeds een pauze van vier tot zes weken. Bij behandelingen voor het lichaam is dit zes tot acht weken. Wanneer u klaar bent met de behandelingen, adviseren wij een of twee keer per jaar een herhaalbehandeling te nemen. Na verloop van tijd kunnen namelijk nieuwe haartjes ontstaan.

Neem contact op!

Rosacea & couperose

Wanneer u last heeft van couperose, dan heeft u last van zichtbare bloedvaatjes in het gezicht. Couperose komt voornamelijk voor op de wangen. Uw wangen zijn dan een stuk roder dan normaal gesproken. Ook kan couperose voorkomen op de neus, het voorhoofd of de kin.

Wilt u van uw couperose af? Dan kunt u dit weg laten laseren in Beek. Met enkele IPL-behandelingen kan deze huidaandoening worden verholpen in onze laserkliniek nabij Beek. De laser kan tot de diepere huidlaag doordringen en zo de bloedvaatjes verwijderen. Door middel van een speciale golflengte wordt er een speciaal gedeelte van de huid bereikt. Het doel is in dit geval het behandelen van de bloedvaatjes.

Om te zorgen voor het beste resultaat, heeft u minstens drie behandelingen nodig. Toch kan het soms voorkomen dat u meerdere behandelingen nodig heeft wanneer de couperose is verspreid over het lichaam. Na de behandelingen in onze laserkliniek nabij Beek is het resultaat overduidelijk zichtbaar. De meeste vaatjes zijn helemaal verdwenen.

Bloedvaatjes

Verschillende bloedvatafwijkingen, zoals: couperose, rosacea, diffuse roodheid, spider naevi, angiomen en oppervlakkige beenvaten kunnen snel en effectief verwijderd worden met gebruik van onze 808nm diodelaser. De IPL-methode is een effectieve manier om bloedvaten en rode huidskleurverschillen op elk lichaamsdeel weg te laten laseren in beek.

De lichtflitsen van de diodelaser geven een hoge energie af. Hierdoor worden rode bloedcellen opgewarmd. Vervolgens worden deze bloedvaatjes door het lichaam zelf opgeruimd. Met de 808nm diodelaser zijn zichtbare bloedvaten, diffuse roodheid, spider naevi, couperose of een rode huid eenvoudig te verwijderen. Ook bloedvaatjes die zijn ontstaan in een litteken zijn met de IPL-behandelingen prima te behandelen en verwijderen.

Onze behandelingen

Laserkliniek Beek - Specialist in lasertherapie (2)

Laserkliniek Beek - Specialist in lasertherapie (3)Laserkliniek Beek - Specialist in lasertherapie (4)

Huidverjonging

Naarmate u ouder wordt, hebben de effecten van veroudering, hormonale veranderingen, blootstelling aan zonlicht en aangeboren factoren invloed op de staat en de gezondheid van de huid.

Onze IPL-behandeling is geschikt voor tal van huidaandoeningen en laat uw huid er weer jong en stralend ogen. Met deze behandeling kunt u onder andere rode vlekken door bloedvaten, evenals bruine pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en andere schade door zonlicht weg laten laseren in Beek. Het populairst in onze laserkliniek nabij Beek is de laserbehandeling op het gezicht, de nek of de handen.

Pigment en zonschade

Het kan zijn dat u sinds de geboorte last heeft van pigmentvlekken. Ook kan het zijn dat deze vlekken na verloop van tijd ontstaan. Pigmentvlekken kunnen namelijk ontstaan wanneer uw huid veelvuldig wordt blootgesteld aan zonlicht. Wanneer u ouder wordt, zult u merken dat u steeds meer last ervaart van deze vlekken. Niet iedereen is even comfortabel met het hebben deze vlekken, daarom kunt u er voor kiezen het pigment weg te laten laseren in Beek.

De vaak nogal ontsierende pigmentvlekken kunt u laten weg laseren in Beek tijdens onze IPL-behandelingen. Deze IPL-lasertechniek kan gebruikt worden om onder andere ouderdomsvlekken, zwangerschapsvlekken, zonnevlekken, café au lait pigmentatie of storende sproeten te verwijderen.

Donkergekleurde pigmentvlekken kunnen op elk zichtbaar lichaamsdeel verwijderd worden. Zo kunt u pigmentvlekken laten verwijderen van uw gezicht, handen of lichaam. Hoeveel behandelingen u nodig heeft om uw pigmentvlekken te laten verwijderen is afhankelijk van de diepte van de vlekken. Hoe dieper de vlek in de huid zit, hoe meer behandelingen u nodig heeft.

Onze behandelingen

Laserkliniek Beek - Specialist in lasertherapie (5)

Laseren Limburg

Bent u ontevreden over de staat van uw huid of wilt u af van die ongewenste haartjes op uw lichaam? Dan bent u aan het juiste adres bij Laserkliniek Sittard. U kunt bij onze laserkliniek nabij Beek terecht voor verschillende laser behandelingen, zoals laser ontharing, verwijderen van bloedvaten en verwijderen van pigmentvlekken.

Wij maken gebruik van geavanceerde laser techniek. Met deze lasermethode kunnen wij elk huidtype op een veilige en effectieve manier behandelen. Deze lasermethode is goedgekeurd door de FDA en is dus volkomen veilig.

Laserkliniek Beek - Specialist in lasertherapie (2024)

FAQs

Laserkliniek Beek - Specialist in lasertherapie? ›

U kunt bij onze laserkliniek nabij Beek terecht voor verschillende laser behandelingen, zoals laser ontharing, verwijderen van bloedvaten en verwijderen van pigmentvlekken. Wij maken gebruik van geavanceerde laser techniek. Met deze lasermethode kunnen wij elk huidtype op een veilige en effectieve manier behandelen.

Hoeveel kost 1 laser behandeling? ›

Een laserbehandeling voor zowel mannen als vrouwen

De laserontharing prijzen voor vrouwen kunnen voor een behandeling tussen de 40 en 452 euro liggen en voor de mannen begint het bij een bedrag van 52 euro en kan oplopen tot 476 euro. Hierbij zijn geen kortingen meegerekend.

Hoelang duurt 1 laser behandeling? ›

Hoe lang een laserbehandeling duurt, is afhankelijk van het gebied op de huid dat onthaard wordt. Een laserbehandeling van de bovenlip duurt bijvoorbeeld ongeveer 10 minuten, terwijl een behandeling van de rug ongeveer 1 uur duurt. Er zijn meestal zes tot acht behandelingen nodig om de haren definitief te verwijderen.

Hoeveel kost laser Removal? ›

Wat is de gemiddelde kostprijs van een laserontharing? Bij een laserontharing voor vrouwen ligt de gemiddelde kostprijs van een behandeling tussen de 25 en 452 euro. Bij mannen ligt de prijs meestal wat hoger. De prijzen kunnen sterk variëren.

Wat is lasertherapie? ›

Hoe werkt lasertherapie? Het laserlicht stimuleert het herstel van beschadigde cellen. Door de energieproducerende delen van de cel (de mitochondriën) te stimuleren om stoffen aan te maken die het vernieuwingsproces van de beschadigde cellen versnellen, wordt het zelfherstellend vermogen van de cellen gestimuleerd.

Waarom is laseren zo duur? ›

Een van de belangrijkste factoren bij het bepalen van de prijs is de zone die je wil behandelen. Behandelingen van grote oppervlakken en zones met intensieve haargroei zullen vaak iets duurder zijn.

Kan een laser behandeling vergoed worden? ›

Wil jij in aanmerking komen voor een laserontharing vergoeding? Dan zul je een aanvullende verzekering afgesloten moeten hebben. Een laserbehandeling wordt nooit vergoed vanuit de basisverzekering. Daarnaast moet je goed rekening houden waarvoor jij deze laserbehandeling gebruikt.

Wat zijn de nadelen van laseren? ›

Laserbehandelingen kunnen de volgende bijwerkingen veroorzaken:
  • Na de behandeling kan uw huid wat gevoelig of geïrriteerd zijn. ...
  • Er kunnen kleine korstjes ontstaan die vanzelf verdwijnen.
  • Er kunnen pigmentverschillen ontstaan door de zon.
  • In uitzonderlijke gevallen kunnen er brandblaren of littekens ontstaan.

Hoe lang mag je niet douchen na een laserbehandeling? ›

Pigment en Vaatjes laser

Tot 4 dagen na de behandeling niet naar sauna te gaan. Voorkom heet douchen, zwemmen en intens sporten gedurende de eerste 72 uur na de behandeling.

Wat mag je niet doen na het laseren? ›

Hoe moet je je huid verzorgen na laserontharing?
  • Bescherm je huid tegen de zon.
  • Niet krabben of pulken.
  • Draag geen strakke of schurende kleding.
  • Koel je huid als je hier behoefte aan hebt.
  • Smeer verzorgende crème (met Aloë Vera)
Mar 1, 2024

Is laser behandeling pijnlijk? ›

Hierbij worden ook de minder donkere haartjes aangepakt en daarnaast is laserontharing veilig voor de huid. De laserbehandeling is niet pijnloos, maar wordt meestal goed verdragen. De zeer korte puls van de laser kan vergeleken worden met het schieten van een elastiekje tegen de huid.

Hoe vaak moet je je benen laseren? ›

Hoeveel laserbehandelingen zijn er nodig voor benen? Gemiddeld zijn er 8 behandelingen nodig om het gewenste resultaat van definitieve ontharing te bereiken. Echter, ieder mens, huid en haargroei is anders. Er is dus geen standaard aantal behandelingen voor het laseren van het beenhaar.

Kan je je schaamhaar laseren? ›

Hoe doe je dan je schaamhaar ontharen? Laseren is dan dé perfecte optie. Dit is een vrijwel pijnloze behandeling met een permanent resultaat. Huidirritaties, bultjes en ingegroeide haren bij de schaamstreek zijn hierdoor verleden tijd.

Wat zijn complicaties van laser behandeling? ›

In het onderzoek maken we onderscheid tussen kortdurende, langdurende en blijvende complicaties. Sommige complicaties zijn licht en tijdelijk van aard zijn, zoals roodheid en zwelling. Sommige complicaties zijn ernstig en blijvend, zoals verbranding en littekens. De complicaties verschillen per behandeling.

Is laser goed voor je huid? ›

Laserontharing is schadelijk voor de huid

Laserontharing is volkomen veilig, mits het op de juiste manier wordt uitgevoerd. Normale huidreacties die kunnen voorkomen na een laserbehandeling zijn: roodheid, zwelling en warmte.

Wat is beter peeling of laser? ›

Zijn peelings zelfs effectiever in te zetten dan laser. Denk hierbij aan: acne, vette huid, zichtbare poriën, (hormonaal)pigment, zonschade én een doffe huid. Regelmatig exfoliëren werkt daarnaast positief in op de celdeling en vochthuishouding van de huid.

Is laseren het waard? ›

Laserontharing geeft een langdurig resultaat, na gemiddeld 6 tot 8 behandelingen. Na enige tijd kunnen er nog enkele dunne haartjes terug groeien, maar over het algemeen ben je haarvrij. Enkel ingrijpende ziektes (zoals kanker) of hormonale veranderingen (zoals een zwangerschap) kunnen de haargroei weer aanwakkeren.

Hoeveel laser behandelingen heb je nodig? ›

Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor laserontharing? Uit groot wereldwijd onderzoek is gebleken dat er gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig zijn. Maar het is altijd verschillend per persoon. Zo zijn er klanten die na 3 behandelingen al klaar en er zijn ook klanten die meer dan 8 behandelingen nodig hebben gehad.

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Benton Quitzon

Last Updated:

Views: 6099

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Benton Quitzon

Birthday: 2001-08-13

Address: 96487 Kris Cliff, Teresiafurt, WI 95201

Phone: +9418513585781

Job: Senior Designer

Hobby: Calligraphy, Rowing, Vacation, Geocaching, Web surfing, Electronics, Electronics

Introduction: My name is Msgr. Benton Quitzon, I am a comfortable, charming, thankful, happy, adventurous, handsome, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.