Catering Nieuwegein: party, lunch, BBQ en bedrijfscateraar (2024)

Catering van

a tot z

in Nieuwegein

Offerte aanvragen

Home > Catering Nieuwegein

Zoekt u een cateraar in Nieuwegein voor uw aankomende evenement? Van verjaardagen en recepties tot en met bedrijfsevenementen en uitgebreide diners: Jaspers Catering is uw cateraar in Nieuwegein die alles tot in de puntjes regelt. We verzorgen een event dat voldoet aan uw ideeën en wanneer hiervoor de creatieve vrijheid is, verrassen we u graag op culinair vlak als ook met de prachtige aankleding van het feest, diner of evenement. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen088 374 5220

Onze catering in Nieuwegein

Wanneer u een feest organiseert waarbij passende catering een belangrijke rol speelt, wilt u dat uw input volledig wordt verwerkt in het uiteindelijke concept. Bij Jaspers Catering bieden we dan ook een ruim assortiment catering aan in Nieuwegein.

Bedrijfscatering

In Nieuwgein zorgt onze bedrijfscatering ervoor dat uw vergaderingen, seminars en bedrijfsvieringen worden versterkt met gezonde, smaakvolle maaltijden die bijdragen aan de dynamiek van elke bijeenkomst. Of het nu gaat om een lichte lunch of een uitgebreid zakendiner, onze diensten zijn perfect afgestemd op de unieke sfeer van uw bedrijf, waarbij we altijd streven naar een naadloze integratie met uw bedrijfscultuur en doelstellingen.

Bedrijfscatering

BBQ catering

Maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring met onze Grill en BBQ catering. Ideaal voor zowel zakelijke als privégelegenheden, waarbij een ontspannen sfeer centraal staat. Wij serveren de beste kwaliteit vlees, duurzaam gevangen vis en heerlijke vegetarische gerechten, allemaal bereid met een persoonlijke touch en oog voor detail die uw evenement onderscheidt.

BBQ catering

Party catering

Voor elke viering biedt onze evenementen catering een breed scala aan culinaire opties die uw speciale momenten extra glans geven. Of u nu een belangrijk jubileum, een verjaardag of een ander speciaal moment viert, ons team zorgt voor een culinaire ervaring die even memorabel als smakelijk is. Met verse ingrediënten, innovatieve gerechten en aandacht voor uw persoonlijke wensen, garanderen wij dat uw evenement in Nieuwgein een groot succes wordt.

Party catering

Lunch catering

Een energieke en productieve dag begint met een goede lunch. Daarom biedt onze lunchservice in Nieuwgein verse, smaakvolle en voedzame opties die verder gaan dan de standaard. Van creatieve sandwiches en salades tot warme, huisgemaakte gerechten, we brengen een culinaire vonk in uw dagelijkse routine. Perfect voor elk bedrijfsseminar, teammeeting of als verfrissende pauze op het werk.

Lunch catering

Bedrijfsrestaurant

Ons corporate dining concept staat garant voor dagelijkse kwaliteitsmaaltijden binnen uw organisatie. We beheren uw bedrijfsrestaurant volledig, met aandacht voor de culinaire voorkeuren en voedingsbehoeften van uw team. Dit initiatief ondersteunt niet alleen een gezonde levensstijl, maar versterkt ook de cohesie en tevredenheid op de werkvloer, waardoor een positieve bedrijfscultuur wordt bevorderd.

Bedrijfsrestaurant

Buffet catering

Onze buffetcatering in Nieuwgein is de perfecte keuze voor elk type evenement, of het nu gaat om zakelijke bijeenkomsten, familiefeesten of speciale gelegenheden. Met een uitgebreide keuze aan koude en warme gerechten, zorgvuldig en met liefde bereid, bieden we een veelzijdige culinaire ervaring. Ons buffet zorgt ervoor dat alle gasten hun favoriete combinaties kunnen samenstellen, terwijl de presentatie bijdraagt aan de sfeer van uw evenement.

Buffet catering

Waarom kiezen voor Jaspers Catering?

Met Jaspers Catering in Nieuwegein kiest u voor lekker eten in combinatie met een uitstekende service. Ons motto is: uw gasten zijn onze gasten. Ons enthousiaste en flexibele team geeft uw gasten een warm gevoel en bezorgt hen een onvergetelijke avond. Wilt u een Nieuwegeins tintje meegeven aan de catering? Laat het ons weten en wij gaan voor u aan de slag.

✔ Vers bereide gerechten uit eigen keuken

✔ Eerlijke prijs

✔ Duurzame producten en ingrediënten

✔ Eigen topchefs voor ambachtelijke gerechten

✔ Gastvrije en gekwalificeerde medewerkers

✔ Levering in Hoofddorp

Catering bestellen in Nieuwegein

U vindt het hoofdkantoor van Jaspers Catering in Diemen, vlak bij Amsterdam. In onze keuken bereiden wij gerechten voor en met een speciaal gekoelde auto bezorgen we uw maaltijden kraakvers af in Nieuwegein. Benieuwd naar wat onze professionals voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Offerte aanvragen088 374 5220

Catering op maat

Bij Jaspers Catering draait alles om een persoonlijke aanpak. We luisteren aandachtig naar uw wensen en behoeften om een cateringervaring op maat te creëren die perfect past bij uw evenement. Van intieme diners tot grote bedrijfsfeesten, ons team ontwikkelt een uniek menu dat uw visie weerspiegelt en uw gasten verrast. Kies voor Jaspers Catering voor een zorgvuldig samengestelde culinaire beleving die aan al uw verwachtingen voldoet.

Zakelijke catering voor bedrijven

Laat uw werknemers elke dag genieten van verse broodjes, soepen en salades of bestel een volledig verzorgde lunch via ons handige online bestelsysteem. Wanneer u voor 10.00 uur bestelt, bezorgen wij uw lunch voor 12.30 uur in Nieuwegein. Benieuwd naar een zakelijk cateringconcept voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op via088 374 5220of stuur ons een bericht via onscontactformulier.

Wat zeggen klanten over ons?

In Nieuwgein en omstreken heeft Jaspers Catering zich onderscheiden met unieke cateringconcepten voor een breed scala aan opdrachtgevers. Onze portfolio bevat memorabele projecten voor prominente bedrijven zoals KPN, Disney, Randstad, en NS, waarmee we de diversiteit en kwaliteit van onze dienstverlening hebben bewezen. Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw evenement in Nieuwgein? Neem een kijkje bij onze vorige projecten voor een voorproefje van de exceptionele culinaire ervaringen die wij kunnen verzorgen.

Contact opnemen

Heeft u vragen of bent u nieuwsgierig naar hoe we uw specifieke wensen kunnen vervullen voor een evenement in Nieuwgein? Onze veelgestelde vragen bieden wellicht al antwoord. Voor een uniek cateringconcept, afgestemd op uw bedrijfsevenement, seminar of feest in Nieuwgein, nodigen we u uit om contact op te nemen. Ontdek de mogelijkheden met onze deskundige cateraars en ontvang een vrijblijvende offerte op maat.

Offerte aanvragen088 374 5220

Veelgestelde vragen

Hoe ver van tevoren moet ik catering bij Jaspers Catering boeken?

We adviseren om zo vroeg mogelijk te boeken, idealiter minstens 4 weken voor uw evenement in Nieuwgein. Dit geeft ons voldoende tijd om alle details van de catering zorgvuldig te plannen en uit te voeren.

Biedt Jaspers Catering ook diensten aan voor kleine groepen?

Ja, Jaspers Catering verzorgt catering voor groepen van alle groottes. Van intieme diners tot grote bedrijfsevenementen, wij zorgen ervoor dat elk evenement, ongeacht de grootte, van de beste culinaire ervaring wordt voorzien.

Is er een mogelijkheid tot proeverijen voordat ik een definitieve beslissing neem?

Jazeker, Jaspers Catering biedt de optie voor proeverijen zodat u een voorproefje krijgt van wat u kunt verwachten op uw evenement. Dit helpt bij het verfijnen van het menu en zorgt ervoor dat alles naar wens is.

Hoe gaat Jaspers Catering om met duurzaamheid?

Duurzaamheid is een kernwaarde van Jaspers Catering. We streven ernaar om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren door gebruik te maken van lokale ingrediënten, te werken met duurzame leveranciers en actief afval te verminderen en te recyclen.

Wij denken graag met u mee.

Bel 088 – 37 45 220

of laat een bericht achter:

    Contact

    Beneluxweg 7
    4904 SJ Oosterhout
    info@jaspersgroup.nl
    088 374 5220

    Locaties

    • Catering Amsterdam
    • Catering Maarssen
    • Catering Nieuwegein
    • Catering Utrecht
    • Catering Papendorp
    • Catering Hoofddorp

    Bedrijfscatering

    • Bedrijfscatering Amersfoort
    • Bedrijfscatering Amstelveen
    • Bedrijfscatering Almere
    • Bedrijfscatering Haarlem
    • Bedrijfscatering Hilversum
    • Bedrijfscatering Purmerend
    • Bedrijfscatering Zaandam

    Soorten catering

    • Bedrijfscatering
    • Party catering
    • Duurzame catering
    • Banqueting
    • Bedrijfsrestaurant
    • Lunch catering
    • BBQ catering
    • Diner catering
    • Buffet catering
    • Borrelhapjes
    • Calamiteiten catering

    Over ons

    • Referenties
    • MVO
    • Onze partners
    Catering Nieuwegein: party, lunch, BBQ en bedrijfscateraar (2024)

    References

    Top Articles
    Latest Posts
    Article information

    Author: Margart Wisoky

    Last Updated:

    Views: 6531

    Rating: 4.8 / 5 (58 voted)

    Reviews: 89% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Margart Wisoky

    Birthday: 1993-05-13

    Address: 2113 Abernathy Knoll, New Tamerafurt, CT 66893-2169

    Phone: +25815234346805

    Job: Central Developer

    Hobby: Machining, Pottery, Rafting, Cosplaying, Jogging, Taekwondo, Scouting

    Introduction: My name is Margart Wisoky, I am a gorgeous, shiny, successful, beautiful, adventurous, excited, pleasant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.